Företaget Låssmed Jour Stockholm, vilket är en dotterbolag till företaget Keymaster Sverige AB, har funnits sedan 2005 och jag som är ansvarig för företaget har arbetat som låssmed sedan 1993.

Ambitionen har sedan starten varit att ge mycket snabb service, där vi ofta är på plats inom 30 minuter från det kunden ringt.

Detta är mycket uppskattat , speciellt då man låst sig ute eller blivit av med nycklar och snabbt vill få sina lås öppnade och/eller bytta.

En annan av våra ambitioner är att alltid leverera högsta möjliga kvalitet, gärna bättre än vad kunden förväntat sig.

Kontaktuppgifter

Bo Frykman, låssmed
Telefon 0708-86 50 50

Kundomdömen

Bland våra kunder, vilka består av både privatpersoner, företag och institutioner finns bl.a. Ambassader, Posten, Banker, Byggföretag, Socialtjänsten, Hemtjänstföretag, Data-& utbildningsföretag, Skolor Gym och Restauranger.

Såhär säger några av våra kunder om Låssmed Stockholm:

Hade totalhaveri med lås, jag på inne i lägenheten och grabben utanför.
Regnet öste och låset gick inte att låsa upp från insidan eller utifrån med nyckel.
Supertrevliga Bosse var på plats snabbt och låset bytes ut, pang och bom klart.
Professionell service av yppersta klass.

Supertrevligt bemötande! Bästa servicen någonsin. Bästa låssmeden! Tack Bo Frykman!

Jag hade tappat bort min hemmanyckel och ringde Bosse Frykman. 10 min senare hittade jag min nyckel och utan krusiduller kunde jag avboka mitt ärende. Toppservice! Med vänlig hälsning, Linda Gerstenmayer

Snacka om service.

Här snackar vi service. Vi hade problem med kodlåset till porten i huset. Efter att ha jagat en viss annan större, extremt nonchalant, låsfirma på Söder i fyra dagar fick jag istället tag på denna låssmed som kom direkt fast det var skärtorsdag eftermiddag! Löste problemet och var supertrevlig. Man blir så glad när man möter nån som kan sina saker och är service-minded. Rekommenderas varmt.

Hade tappat bort nyckeln till takboxen dagen före semestern, stress, hällregn och kaos. Jag fick blixtsnabb hjälp och supertrevligt bemötande som lyfte resten av dagen. Tack!

Kanonbemötande! Vi ringde för att att sätta i ett nytt lås, och när Bosse kom märkte han att betydligt mer behövde göras som han fixade utan ens ta betalt! Superservice, kan verkligen rekommendera. Väldigt trevlig!

Jag fick hjälp som sträckte sig långt utöver vad de alls hade behövt göra egentligen, och detta är den bästa service jag fått av ett företag någonsin, på riktigt! Jag blev bestulen på min väska (inkl nycklar) och hade världens sämsta dag. Bosse från Låsjouren kom hem till mig supersnabbt och fixade upp mitt extremt struliga lås. Han var så himla serviceinriktad, hjälpsam och trevlig, och detta låter kanske lite klyschigt och fånigt, men jag menar det verkligen: dagen blev faktiskt lite bättre, mitt i allt elände med väsk-stölden, pga. hans fina, tillmötesgående och varma bemötande! Mina allra, allra varmaste rekommendationer!

Bilnycklar borttappade på långpromenad… Hemnycklar inlåsta i bilen… Inga extranycklar tillhanda… KAOS!!! Räddaren i nöden blev Bil-Låsjouren som med snabb inställelse, erfaret micklande med lååånga metallkrokar, och med ett mycket vänligt och serviceinriktat sätt fick ur hemnycklar som låg på mkt svåråtkomligt ställe… Stort tack för finfin service /Anders

Fantastiskt!

Väldigt professionellt och seriöst bemötande – snabbt, snyggt och tryggt – helt enkelt en väldigt positiv upplevelse trots att anledningen (att ha tappat nyckeln) egentligen var negativ. Rekommenderas varmt!!!

© Copyright - Keymaster Sverige AB | Skapad av Boxmedia